Ευχές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το νέο σχολικό έτος

Ευχές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το νέο σχολικό έτος

Aγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί,

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλες και όλους , με την ελπίδα να κυλήσει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Μπορεί οι μέρες να είναι δύσκολες, οι αγωνίες όλων μας πολλές, αλλά οι ευχές ποτέ δεν είναι άσκοπες, άκαιρες και άκυρες αν είναι από καρδίας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, μια δημιουργική, ευχάριστη και ολόπλευρα αποδοτική σχολική χρονιά. Είμαστε βέβαιοι ότι και αυτή τη χρονιά, όλοι εμείς, γονείς, μαθητές, διευθυντής και σύλλογος διδασκόντων  ως πυρφόροι της γνωστικής συνείδησης,  βαθιά ποτισμένοι από την αίσθηση του καθήκοντος προς το παιδί, θα καταθέσουμε το πιο πολύτιμο κομμάτι της ψυχής μας εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών.

Κατ? αυτόν τον τρόπο, θα διασφαλίσουμε το κλίμα σύμπνοιας, συναίνεσης και σταθερότητας που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ευημερία του σχολειού μας και την παροχή του καλύτερου δυνατού παιδαγωγικού έργου, προς όφελος των παιδιών μας.

Θεωρούμε ιδιαίτερη τύχη και τιμή το γεγονός ότι η εκπαιδευτική μας κοινότητα διαθέτει στελέχη και εκπαιδευτικούς με υψηλό ηθικό έρεισμα, βαθιά γνώση του γνωστικού τους αντικειμένου, πίστη στις αξίες της εκπαίδευσης και δίψα για κοινωνική προσφορά στο σχολείο, την οικογένεια, την κοινωνία και την Πολιτεία.

Νίκαια,    30/08/2014
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
25ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
Emailds25dimnik@hotmail.com