“3D scanning & 3D printing”

“3D scanning & 3D printing”

Στο πλαίσιο του μαθήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών πραγματοποιήσαμε στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα – διάλεξη στους μαθητές του ΣΤ2 με θέμα «3d scanning & 3d printing». Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του τμήματος Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Θεόδωρο Γκανέτσο. Τα παιδιά εκτύπωσαν το πρόσωπο του Διονύσου.

Από την επίσκεψή μας με τους μαθητές – μαθήτριες του ΣΤ1 και τη ΣΤ τάξη του 20ου Δ.Σ. Νίκαιας, στο πλαίσιο του μαθήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο τμήμα Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής.
Στο εργαστήριο μη καταστροφικών μετρήσεων πραγματοποιήθηκε διαδραστική παρουσίαση «3d scanning & 3d printing» από τον Πρόεδρο του τμήματος Βιομηχανικής κ. Θεόδωρο Γκανέτσο και τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Νικόλαο Λάσκαρη.
Ενθουσιασμένοι εκτυπώσαμε το πρόσωπο του Θεού Διονύσου και ενημερωθήκαμε για την ιστορία του Πανεπιστημίου που μας φιλοξένησε.
 
Χρηστιάννα Πάπιτση
Εκπαιδευτικός Πληροφορικής