Χαιρετισμός από τα πρωτάκια!

Χαιρετισμός από τα πρωτάκια!

Είμαστε το Α1 του 25ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας και πιο συγκεκριμένα, μια χαρούμενη ομάδα δεκαεννιά παιδιών με μεγάλη όρεξη για μάθηση και νέες γνώσεις! Για τη δασκάλα μας δε θα μιλήσουμε, μα γι? αυτά που κάνουμε όλοι μαζί στην τάξη μπορούμε να πούμε πολλά!

Βασικό μας μέλημα φέτος ήταν και είναι να μάθουμε να γράφουμε σωστά και να διαβάζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Για να μη μας πέσουν όλα μαζεμένα στη Δευτέρα, ασχολούμαστε από τώρα με μερικά τρομερά θέματα Γραμματικής, κάτι πολύπλοκα θέματα Μαθηματικών και κάτι?κουραστικά θέματα Παραγωγής Γραπτού και Προφορικού Λόγου. Παράλληλα, μαθαίνουμε πολλά πράγματα για το περιβάλλον γύρω μας και το μέρος που ζούμε μέσα από το μάθημα της Μελέτης. Όταν κουραζόμαστε υπερβολικά ?κι αυτό συμβαίνει κάμποσες φορές!- γυμνάζουμε το σώμα μας κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή μας ή μαθαίνουμε Μουσική με τη αντίστοιχη δασκάλα.

Βέβαια, ασχολούμαστε και με άλλα πάρα πολλά πράγματα που ετοιμάζει η δασκάλα μας πότε μόνη της και πότε σε συνεργασία με την άλλη κυρία της Πρώτης. Φέτος έχουμε πιάσει τους μήνες και τις εποχές και τα έχουμε περάσει όλα κάτω από ψιλό κόσκινο. Τι ζωγραφιές, τι κατασκευές, τι δρώμενα, τι ποιήματα, τι τραγούδια!

Καλά περνάμε σε γενικές γραμμές, ακόμη καλύτερα στο διάλειμμα και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν περάσετε να μας γνωρίσετε κι από κοντά!

Με αγάπη,
Α1 25ου Δ.Σ Νίκαιας