ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ

 

 

                                                                                

 

 

 

 

 

 

Χριστίνα

Το ρομπότ που έφτιαξα ονομάζεται ΧP48.Για να το φτιάξω χρειάστηκα διάφορα εξαρτήματα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το ρομπότ μου με ένα πάτημα κουμπιού βγάζει ήχο και φωτίζουν τα μάτια του.

                                                                                   

       

 

 

Ζωή

Το ρομπότ που έχω φτιάξει το έχω ονομάσει ρομπότ.

Είναι προγραμματισμένος να κουβαλάει πράγματα. Φοράει γυαλιά γιατί έχει μυωπία και αστιγματισμό. Έχει φτιαχτεί από κουτί παπουτσιών ,χαρτόνι ,ύφασμα και κουτιά από φάρμακα. Του αρέσει να διαβάζει και να μαθαίνει πράγματα. Όμως δεν του αρέσει να γράφει. Το έχω φτιάξει με αγάπη και φροντίδα. Επίσης είναι πολύ καλός φίλος.

                                                                                   

     

 

Οδυσσέας

Το σκάφος μου λέγεται arx2. Πάει με εννέα εκατομμύρια χιλιόμετρα την ώρα. Οι μεγάλες τουρμπίνες στο πίσω μέρος το κάνουν να πηγαίνει ακόμη πιο γρήγορα. Είχε φτερά αλλά έσπασαν χτυπώντας τα μετεωρίτες. Το σκάφος μου στο μπροστινό μέρος έχει δύο τεράστια πυροβόλα με τις καλύτερες σφαίρες. Άμα χτυπήσουν ένα διαστημόπλοιο θα εκραγούν και θα είναι σα να πέφτει ολόκληρος ο Δίας πάνω στο αντίπαλο σκάφος.

                                                                                     

 

 

     Δημήτρης

Το  ρομπότ μου το λένε Κύκλωπα .Το έχω εκπαιδεύσει να κάνει πολλά πράγματα όπως να τραγουδάει, να μιλάει και να κάνει τα μαθήματα  μου. Αλλα αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι που λέει αστεια. Ειναι πολύ όμορφο με κόκκινο χρώμα και μπλε μάτια.

                                                                                      

 

    Ιωάννα

Το ρομπότ αυτό  λέγεται Ιωαννα .Φτιαχτηκα από κουτί παπουτσιών ,κουτί από ντεπό κολλά και ψαλίδι.  Για να το φτιάξεις παίρνεις το κουτί παπουτσιών το κόβεις και το ζωγραφίζεις .Παίρνεις το κουτί  τουαλέτας και το κολλάς Για  τελείωμα παίρνεις 2 κουτιά ντεπόν  και τα κολλάς .

 

 

Σοφία

Το ρομπότ που έφτιαξα για να το δείξω στην τάξη το λένε Ηρακλή. Πατάς ένα κουμπί για να ανοίγει και να κλείνει .Υπάρχουν 6 κουμπιά για να κάνει έξι εντολές .Η πρώτη εντολή είναι με προστατεύει .Η δεύτερη εντολή είναι να τραγουδάει  και γι αυτό πάταμε τα μπεζ κουμπιά ,τρίτη εντολή είναι παίζουμε μαζί διάφορα παιχνίδια γι αυτό πατάμε το μεγάλο μπλε κουμπί .Η τέταρτη εντολή είναι να μιλάει και  για αυτό πατάμε το μικρό μπλε κουμπί. Η πέμπτη εντολή είναι να περπατάει και πατάμε το άσπρο κουμπί  με τις  δυο τρύπες και η έκτη εντολή είναι να μου διαβάζει διάφορα βιβλία και για αυτό πατάμε το άσπρο κουμπί με τις τέσσερις τρύπες.