Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή , στη σωστή αθλητική ενδυμασία , καθώς και στη διακριτική παρακολούθηση , από μέρους σας , έτσι ώστε τα παιδιά να είναι κατάλληλα ενδεδυμένα τις ημέρες που στο πρόγραμμά τους αναγράφεται ότι έχουν Γυμναστική . Πρέπει τα παιδιά να μάθουν να προετοιμάζονται από την προηγούμενη ημέρα , τόσο διαβάζοντας τα αντίστοιχα μαθήματά τους , όσο και να ετοιμάζουν την τσάντα τους καθώς και τη φόρμα τους , από το προηγούμενο βράδυ .

Παιδιά που δεν έχουν κατάλληλη περιβολή , δεν θα κάνουν Γυμναστική .

Σημαντικότερο απ? όλα , είναι τα παιδιά να φορούν αθλητικά παπούτσια και μόνο , ΟΧΙ παπούτσια περιπάτου , όσο << βολικά >> και να τους είναι . Η υπόλοιπη ενδυμασία , αφορά μία φόρμα ή αθλητικό σορτσάκι , ανάλογα με τις θερμοκρασίες , της εποχής και μακρυμάνικο << φούτερ >> ή κοντομάνικο μπλουζάκι , αντίστοιχα .

Τους καλοκαιρινούς μήνες , καλό θα ήταν , μέσα στη τσάντα τους τα παιδιά , να έχουν μια καθαρή , στεγνή μπλούζα για να αλλάξουν μετά τη γυμναστική . Επίσης θα ήταν εξίσου απαραίτητο ,  να έχουν ένα μπουκάλι νερό για να μάθουν να πίνουν τακτικά και από λίγο κατά τη διάρκεια της Γυμναστικής  , απαραίτητο και για ΟΛΕΣ τις εποχές του χρόνου .