Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια!

Η σχολική μας κοινότητα, συγχαίρει ολόθερμα τους μαθητές της, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για μαθητές Ε΄και ΣΤ΄ τάξης, Δημοτικού.

Στις 30 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο 6ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας, με στόχο να έρθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόεδρο τον Καθηγητή το Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Δημάκο.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 6ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Η βράβευση των μαθητών Ε΄και Στ΄τάξης θα γίνει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, στο Παλαιό Αμφιθέατρο «Αθανάσιος Κανελλόπουλος» του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Μ.Καραολή και Α. Δημητρίου 80, Πειραιάς).